Teraphy

Micropigmentació a Cassà de la Selva (Girona)

En col·laboració amb Paula Morros, una experta en micropigmentació, ampliem els nostres serveis per abraçar no només la cura del vostre cos, sinó també el vostre benestar estètic. Descobreix com la nostra passió per l’excel·lència i la dedicació a l’art del benestar poden transformar la seva experiència de cura personal.

Facial

  • Transformem la teva aparença amb tècniques fines i precises.

 

  • Millora la forma i el color de les teves celles, defineix els teus ulls amb una línia de delineador permanent o afegeix un toc de color als teus llavis per a un aspecte sempre perfecte.

 

  • Amb un enfocament personalitzat, ens assegurem que cada tractament compleixi amb les teves expectatives, destacant la teva bellesa natural sense necessitat de maquillatge diari.

Capilar

Revitalitza l’aparença del teu cabell amb la nostra micropigmentació capilar. Aquesta innovadora solució estètica, oferida en col·laboració amb Paula Morros, és ideal per a persones que experimenten pèrdua de cabell o volen millorar la densitat capilar aparent. El procediment simula el cabell curt o els fol·licles pilosos en àrees on el cabell és més escàs, oferint un aspecte natural i renovat. Perfecte per a homes i dones, la micropigmentació capilar pot millorar la confiança en un mateix, garantint resultats harmoniosos que complementen les teves característiques úniques.